ГЕРБ Пазарджик се включи в националната акция на БТВ „Да почистим България заедно“

Отборът на ГЕРБ днес  почисти парк  „Стадиона“- едно от любимите места за отдих на пазарджиклии.

„Благодаря Ви, че  се отзовахте на нашата покана и  показахме,  че от ГЕРБ Пазарджик сме обединени и работим в екип“, с тези думи  общинският ръководител Гинче Караминова даде старт на почистването. Над 20 чувала със смет бяха събрани само за първия час от кампанията.

„Паркът, на който сме днес  е емблематично място и за футболната общественост на Пазарджик. Благодаря  на всички наши членове на ГЕРБ и на и на родителите на деца футболисти от  детската школа на ФК „Хебър 1918“ , които днес се отзоваха на моята покана и се включиха в акцията.“, каза областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов, който е и президент на футболен клуб „Хебър 1918 “.

В почистването участваха с доброволен труд още общинските съветници от ГЕРБ Лидия Панайотова и Борис Димитров, областният координатор на МГЕРБ Надежда Терзиева, общинският председател на младежите в Пазарджик Николай Ангелов,  председателят  на общинската структура на „Старейшини“ Кирил Мишев, председателят на „Предприемачи“ ГЕРБ Стефко Василев, зам. Областният управител Йордан Кожухаров, много  членове  на структурата и симпатизанти от цялата община. Събраните чували със смет ще бъдат извозени от организаторите до регионалното депо за твърди битови отпадъци край село Алеко Константиново.