ГЕРБ-Пазарджик регистрира листата си за участие в изборите в РИК

Екатерина Захариева, придружавана от областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, Стефан Мирев, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков и Малина Златева присъстваха на регистрацията на листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите парламентарни избори.

ГЕРБ се явява отново с пълна листа от 18 кандидати. Частично обновена е спрямо предния път с 6 нови лица. В нея са намерили място доказани експерти в разнообразни области и лица ползващи се с голямо обществено одобрение. Осем жени и десетима мъже, сред които двама лекари, шестима юристи, икономисти, инженери и педагози ще бъдат кандидати за народни представители.

От младите представители в листата място намира председателят на МГЕРБ Стрелча; докторант по гражданско и семейно право, както и софтуерен специалист с насоченост към изкуствения интелект. Присъствието на млади, енергични и образовани кандидати е израз на приемственост и доверие.

Започваме предизборната кампания с амбиция, че добрите резултати ще бъдат отново на лице. Вярваме в мъдростта на избирателя и заявяваме, че сме готови да управляваме страната отговорно, така както до сега.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ и СДС:

1. Екатерина Захариева

2. Найден Шопов

3. Димитър Гечев

4. Стефан Мирев

5. д-р Лозана Василева

6. Валери Вълков

7. д-р Илиян Траянов

8. Йордан Кожухаров

9. Малина Консулова-Златева

10. Росица Рускова

11. Димитър Балабанов

12. Галя Кунчева

13. Стоил Малинов

14. Десислава Тодорова

15. д-р Мария Шопова

16. Петър Спасов

17. Лидия Панайотова

18. Данаил Трифонов