ГЕРБ и СДС представиха листата си за европейските избори в Пазарджик

Равносметката показва, че за тридесет години, никой освен ГЕРБ не е направил толкова много. Нашите опоненти знаят само да мразят, но не и да градят. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проекти от Европейските фондове, заяви  Андрей Новаков

Снимка: Представяне на листата на ГЕРБ и СДС в Пазарджик

Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да побере членовете и симпатизантите на ГЕРБ дошли на представянето на листата. Над 600 души аплодираха кандидатите от обединената листа на ГЕРБ  и СДС. Те изразиха твърдата си решимост на 26 май,  да гласуват с номер 12  в бюлетината и така да подкрепят  Европейската народна партия в новия Европейски парламент.

“Дойде време да направим равносметка на постигнатото в България. Тя показва, че за тридесет години, никой освен ГЕРБ не е направил толкова много. Нашите опоненти знаят само да мразят, но не и да градят. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проекти от Европейските фондове.”, заяви  Андрей Новаков. Най-младият евродепутат в Европейския парламент допълни: „Горд съм, че съм ваш съгражданин, че съм един от вас. За да продължи възходът на България единственият избор е номер 12 на 26 май“

„Много се радвам ,че съм с вас, на място на което на всяка крачка личи Европа. И това е благодарение  на кметовете, общинските съветници, народните представители от ГЕРБ. За да продължи развитието на страната трябва да изпратите силен екип в Европа, който да защитава интересите на България“, каза Ева Майдел. Тя  заяви още, че не се страхува да застане лице в лице с пазарджиклии и не се плаши от силните светлини на общественото внимание, тъй като е работила упорито в интерес на хората. Таксите за преводи в евро намаляха десет пъти и така отпадна един двоен стандарт в Европа. Това е само една от заслугите на четвъртата в листата на ГЕРБ Ева Майдел.

„Приемането ни в ЕС е едно от най-големите  постижения в най-новата история на България. То не се изразява само с финансовата страна или  със свободата за движение на хора, стоки и капитали, а даде отражения на цялостният образ и авторитет на страната ни, чрез който сме представени в Европа и в света.  Ефектът за нас, гражданите на България са над 15 милиарда лева в българската икономика, реализацията на програми, които подобриха жизнената среда за хората и средата за бизнес в цялата страна в това число и в Област Пазарджик. Успешното европредседателство отново потвърди авторитета и приноса на България в общото европейско семейство и доказа, че ние можем и знаем как да постигнем целите си. В момента имаме най-добрите икономически показатели в най-новата история на нашата държава. Доходите започнаха да растат.  Хората повярваха в ГЕРБ и не се оставиха да бъдат подведени от откровените лъжи, фалшивите новини, скандали и нападки  на нашите опоненти“, заяви в препълнената зала на ДКТ „Константин Величков“ областният координатор на ГЕРБ в Пазарджик  Найден Шопов.

„На тези избори се явяват много и различни партии. От всички тях  само една политическа сила – ГЕРБ и СДС  има шанс и дълг към гражданите на България  да победи БСП “, декларира  на свой ред кандидатът за евродепутат Александър Йорданов от СДС. Йорданов припомни всички управления на БСП в това число Лукановата зима, управлението на Жан Виденов, както и месечната заплата   от  30 лева и пенсията от 20 лева  на българите тогава. Той декларира решимостта си да работи за интересите на България в Европейския парламент защото промяната в резултат на управлението на ГЕРБ може да се види и пипне, а не е само в думите на политиците.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!