ГЕРБ издига кандидатурата на инж. Иван Панайотов за кмет на Пазарджик

Предстои всички кандидатури да бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ

Снимка: Момент от събранието

Мотивите за издигане на кандидатурата на инж. Иван Панайотов са, че той е отличен професионалист с много добри управленски и мениджърски качества, който се ползва с любовта и уважението на хората, честен и почтен човек, който обича Пазарджик и ще работи за неговия успех във всички области. „Винаги съм съветвал моите подчинени да се поставят на мястото на страдащия и онеправдания. Считам, че това е формулата за успех“, каза  след номинацията си Иван Панайотов.

Иван Панайотов е роден на 7 август 1959 г. в гр. Панагюрище. Завършил е ВСШ „Георги Димитров“ – МВР с профил „Противопожарна охрана“. През времето на своята служба е преминал през всички изпълнителски и ръководни нива в структурите на пожарната. От 2000 г. е началник на ОУ ПБЗН – Пазарджик, а впоследствие и директор на РД ПБЗН – Пазарджик. За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГД ПБЗН. Той е отличен с приза „Пожарникар на годината” за 2018 г., а по повод професионалния празник на МВР, през тази година и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен. Преди броени дни  инж.  Иван Панайотов навърши 60 години и напусна системата на вътрешното министерство след 36 години вярна и самоотвержена служба в името на хората и обществения интерес.

На събранието на общинската организация на ГЕРБ Пазарджик бяха номинирани още кандидати за кметове в населените места от Община Пазарджик и кандидати за общински съветници. Всички кандидатури предстои да бъдат одобрени от Националната изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ.