ГЕРБ дари МБАЛ – Пазарджик в Деня на родилната помощ

Валентина Кайтазова стана орисница на новородено в болница "Хигия"

Момент от посещението

На тържествения ритуалq посветен на Oеня на родилната помощ  в МБАЛ Пазарджик присъстваха народнияj представител Десислава Тодорова, областният секретар Гинче Караминова, общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик Илиян Вулянов и общинските съветници Борис Димитров, Валентина Кайтазова и Малина Златева. Те бяха посрещнати от изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов и началника на родилно отделение   д-р Илиян Траянов

По традиция в пазарджишката болница  на днешният празник се изпълнява ритуалът „поливане“.  Дарението бе от спални комплекти за нуждите на родилно отделение. Общинската съветничка Валентина Кайтазова  бе поканена днес да стане орисница на новородено момиченце от частна болница „Хигия“ в Пазарджик. Тя дари детето с красива гривничка и с пожелание да расте здраво и щастливо.

ГЕРБ Пазарджик изпрати поздравителен адрес до останалите частни болници. В него се казва: “Днес засвидетелстваме своето уважение към отговорността и достойнството  на Вашата професия. Поднасяме своето признание към Вашето призвание да бдите над новия човешки живот и посрещайки го първи, да дарявате радост и надежди на българските семейства.

Бъдещето се ражда във Вашите благословени ръце!“