В Пазарджик: Театрална пиеса и творчески работилници в Деня на детето

Снимка: Mapio.net

Общински детски празник „Приказно добро” по повод 1-ви юни – Международен ден на детето, организират Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ и Дирекция „Образование и култура“ към Община Пазарджик. Събитието е подарък за децата на Пазарджик и е част от кампанията на комисията „Търсим винаги доброто”.

На 1-ви юни от 17 часа на площад „Константин Величков” /”Тортата”/ малчуганите ще могат да се насладят на театрална постановка, в която за тях ще играят децата от Театрална къща „Пластилин”. Очакват ги забавни и увлекателни дейности в четири работилници, които ще се реализират в сътрудничество с Младежки дом – Пазарджик, Регионален исторически музей – Пазарджик, поетесата Мария Донева и AS ART ANI – ателие. Самите дейности засега ще запазим в тайна, а от децата и техните родители очакваме усмивки, много добро настроение и готовност да се включат активно в тях.

Събитието ще бъде подкрепено от обществените възпитатели към МКБППМН и доброволците от Българския младежки червен кръст.