В Пазарджик: Раздават подаръци за над 3 000 лева, ако правите упражнения с леки тежести в шоуто Крале на силата

Подаръци за над 3 хил. лева ще получат деца и възрастни от Пазарджик ако правят упражнения с леки тежести в шоуто Крале на силата. Утре – събота, от 11 часа, Киро Скалата с банда мускулести момчета и екзотични красавици пред Хипермаркет „Крез“ обявява надпревара на лежанка, набирания и кофички. Повече от 20 години хиляди хора са получили импулс за тренировки и здравословен начин на живот именно от това мероприятие. През изминалата година над 1000 участника получиха повече от 50 хил. лева предметни награди. Шоуто обиколи 7 населени места. Мениджърката на проекта, която е родом от Пазарджик разказва: „Преди 4 години бях запленена от благородната идея, която продуцента Кирил Вълчев Скалата реализира дълги години.

„С голям ентусиазъм, денонощен труд и късмет създадохме нова концепция насочена предимно към любители и малки населени места, реализирайки повече на брой събития. За това време видях как 85-годишен господин не отстъпва в силовата надпревара на младежите. Открихме рекордьор в кофичките, който повече от два пъти надвишава постиженията на професионалистите. Победител миналата седмица в Ямбол се оказа излекуван чрез упражненията с тежести от церебрална парализа младеж. Всичко това ми дава стимул и удовлетворение да продължаваме реализирането на тази благородна кауза“.

ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ , който ще направи една серия на лежанката, набирания и кофички. Вземете протеинови вафли, витамини, билкови добавки, карти за фитнес , изворна вода, пробиотици, ръчно изработени сапуни, книги, пуканки, сладоледи, конски кюфтета, подаръци от винарска изба и УИКЕНД за ДВАМА в спа резорт до Рилски манастир и инструменти за майстори.