В мрежата: Тази загуба много боли!

Хебър катастрофира тежко в Горна Оряховица, получавайки шест гола

Снимка: ФК "Хебър"

Тежката и срамна загуба на футболния Хебър в Горна Оряховица предизвика лавина от коментари в социалната мрежа. Феновете на футбола от Пазарджик са сравнително радикални, най – вече към старши треньорът на отбора Николай Митов.

„Трябва да се погледне към хора отраснали със зелената идея Хебър. Млади и кадърни специалисти, не, опортюнисти!!! Хебър има всичко, но, няма треньорски екип. Спортистите играят на един крак, на принципа: стисни зъби. Много неща остават за “кухнята” на отборът. Трябва не на хартия и думи да се търси професионализма, а на дела. Лично за мен най подходящ във този момент е юношата на клуба Светослав Катранков“, коментира Rosen Aleksandrov. 

„Митов е слаб треньор и беше грешка назначаването му.
Танчо го създаде този отбор, Митов го разсипа. Дано от следващата седмица с нов треньор.
Ръководството да ходи да се извини на Танчо Калпаков и да го връща в Пазарджик.
Владо Манчев също може да свърши добра работа“ добавя Radostin Andreev.

„Без зимна подготовка в Турция, нямаше да могат да се постигнат такива добри резултати“, пък с чувство за хумор добавя Пламен Ангелов.

„Митов тази загуба много боли Това да не е отбор от А окръжна група събирай си партакешите“ е категоричен в искането си Тошко Тоци.

„Всичко имат, високи заплати, база, лагери….Само възможностите им са смешни и трагични“, коментира Станислав Ибушев.

Stoimen Radev пък обобщава „Резултатите и най-вече играта на отбора са тотален провал. А както е известно и напълно заслужено, главен виновник за успехите или неуспехите на един отбор е старши треньора. Не знам какво повече чакаме и се мъчим с този Митов!

„Утрото е винаги по-мъдро от вечерта. Решения под действие на емоциите не бива да се взимат. А гаранция, че след една треньорска промяна много бързо ще стане по-добре няма. Примерите в тази посока са безброй. Гаранции дават в „Техномаркет“. Във футбола 2 и 2 не винаги прави 4……
В случая едно по-дълбоко бъркане в джобовете би свършило по-добра работа.
А и в крайна сметка рекламацията казва онова, което рекламата премълчава…Да поживеем, пък да видим…“, пък „потушава“ огъня пресаташето на Хебър Dimitar Komsiyski.