Въпросителните паднаха! Ляфтов остава за трети сезон в Хебър

Очакваше се македонският посрещач да даде окончателен отговор след края на европейското първенство, в което участва със страната си Северна Македония

Снимка: Архив

Трети спортно състезателен сезон ще играе във волейболния Хебър македонският национал Александър Ляфтов, съобщиха от клуба. Ляфтов ще продължи да носи фланелката с номер 17 и през следващия сезон. С всеотдайността си той се превърна в един от любимците на пазарджишките почитатели на волейбола.

Посрещачът играе на европейското първенство с националния отбор на родината си, като се очакваше да даде окончателен отговор на „тигрите“ след неговия край.

По този начин Атанас Петров ще има значително подсилване   на поста „посрещач“, където ще може да разчита на Ляфтов и Тодор Алексиев. В допълнение на този пост старшията на Хебър ще може да разчита на Мартин Симеонов и Александър Симеонов.

Като включим към изброените националът Петър Каракашев и Добромир Иванов, които играят на поста „либеро“, искрено се надявам, че през този сезон посрещането на Хебър ще бъде на много високо ниво.