Волейболният Хебър получи поредно признание

Волейболният Хебър стана отбор на месеца в класацията на Пресклуб "България"

Снимка: ВК "Хебър"

Волейболният Хебър (Пазарджик) за трети път стана отбор на месеца в класацията на Пресклуб „България“. На специалната пресконференция присъстваха старши- треньорът Атанас Петров, капитанът Тодор Алексиев, новото попълнение Теодор Тодоров и Георги Братоев.

Целта ни до края на сезона е спечелването на шампионската титла, след като постигнахме две от поставените предварително три, коментира Атанас Петров. Според него основни съперници за постигането на третата цел са Монтана, Добруджа и Нефтохимик.

Петров акцентира и върху категоричния начин, по който отборът спечели втората Купа на България в Бургас, което е направило трофеят още по – сладък.

За три години и половина школата на Хебър се е разраснала и пълна с деца, спортната база вече е недостатъчна, защото нагледния пример има голямо значение, коментира Атанас Петров. Големите имена в мъжкия отбор поражда страхотен интерес при подрастващите.

„Поздравления за нашите момчета, които за втора поредна година завоюваха Купата, с което заслужиха и наградата “Отбор на месец януари” в класацията на Пресклуб “България”, коментира кметът на общината Тодор Попов в социалната мрежа. „Изключително горд съм с постигнатото през последните няколко години – създадохме отбор на високо ниво, възвърнахме волейболната слава на Пазарджик и пазарджишката публика и привлякохме нови млади надежди в Академията, които някой ден ще продължат нашата мисия!, заключи кметът на общината.