Влади Караджов представи новия член на екипа на „Бригада Нов дом“- арт дизайнерът Екатерина Ташева – Чери

Петият сезон на „Бригада Нов дом“ стартира на 27 февруари в 21:00 часа.

bTV

Майсторът на „Бригада Нов дом“ Влади Караджов гостува в студиото на „Тази сутрин“, за да представи новия член на екипа – Екатерина Ташева – Чери.

Тя е арт дизайнер в предаването и ще рециклира стари вещи, превръщайки ги в нещо красиво и функционално с фантазия и малко средства. „Целта ми е от това, което Влади разрушава, аз да се опитам да си намеря нещо мъничко, което да превърна в нещо различно и ново.“, разказа тя пред Антон Хекимян. Тя е майка на три деца, а техните стаи са изцяло декорирани от нея и малките. Тя даде пример с декорацията на пространството за нейните близначки с помощта на спрейове, бои, платове във винтидж стил с рози и принцеси. За сметка на това таванът в стаята на сина й тийнейджър е боядисана в черно с гума на велосипед. Това е и нейната роля – да покаже как всеки може да вкара свежи и приятни елементи в дома си с въображение, желание и почти никакви пари. А това позволява и да прекараме забавно време с близките си.

Петият сезон на „Бригада Нов дом“ стартира на 27 февруари в 21:00 часа. Тази година епизодите ще са по-дълги – до 22:30 часа, което ще позволи на зрителите на bTV да се запознаят по-подробно с историята на героите, да видят по-детайлно процеса на работа, емоциите на майсторите, както и много хитринки за това как можем да направим дома си по-приятно място. „Зрителите ще видят 14 нови истории. Сълзи и смях ще се редуват непрекъснато. Форматът тази година ще бъде по-голям и хората ще имат повече време да се наслаждават на героите. Да навлизат повече в историите им и да виждат повече детайли от нашата работа“, разказа в „Тази сутрин“ бригадир Влади Караджов. „След пет сезона и толкова много усмивки, ние вече казваме на семействата – и вие ще се усмихнете като всички останали. Зрителите ще видят в целия екип много радост и желание за работа!“, допълни той.

В този сезон ще се включат и още помощници – популярни съмишленици, които ще обуят гащеризони и ще се включат в ремонтите. Те ще зарадват семействата и с други изненади. Сред тях са Графа, Мария Илиева, Емилия, Ники Илиев, Жоро Тошев и др. „Тези невероятни личности дадоха всичко от себе си да станат част от нашия екип. Толкова съм впечатлен от това как хора с абсолютно различни професии от тази правят чудеса. Те правеха абсолютно всичко – чупеха, боядисваха, сглобяваха мебели, лепяха плочки. Усетихме нов дух – пяхме песни, играхме хора. Правихме какво ли не и настроението, с което те допринесоха, зрителите няма как да не го усетят. Внесоха една нова енергия!“, разказа Влади Караджов. „Всички се справиха много добре! Например, Емилия е вълшебна. Ние не можехме да я свалим от стълбата, защото иска да си довърши стената.“, каза още той. „Семейството ни стана още по-голямо. Мария Силвестър се раздава на 200 %, прави чудеса от храброст, а особено се амбицира, когато й кажеш, че нещо не може!“. Разбира се, не са липсвали и предизвикателства. Караджов разказа и за случай, при който е трябвало да ремонтират голям апартамент на петия етаж. Асансьорът обаче се счупил и шест дни не успяват да го ремонтират. „Аз лично минах 4000 м по стълбите нагоре и надолу. Това е нещо, което не ни се беше случвало.“, сподели той. В същото време те не могат да излязат от график и обещанието за ремонт за 5 дни. А когато стане напечено всички, и хората зад камерата, се включват, за да постигнат крайния хубав резултат.