Българско екшън-криминално риалити тръгва по bTV

В риалити предаването ще се показват и актуалните статистики, свързани със сигналите до номер 112.

Снимка: bTV

Нов тип риалити поредица ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври от 22.30 часа. Всеки четвъртък и петък „Помощ 112“ ще представя на телевизионната аудитория истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.

В най-новата развлекателна продукция на bTV са залегнали случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или спешната помощ. Поредицата разглежда сигнали с широк спектър от актуални теми, които касаят нашата действителност. Такива например са хитри престъпни схеми, опити за отвличания и грабежи, опасни селфита, сбивания на пътя, телефонни измами, преследвания на наркопласьори и всичко, което ежедневно се случва на улицата, но понякога остава невидимо за очите на обикновените граждани.

Освен проследяването на разрешаването на случаите, зрителите ще имат възможност да разберат какви са наказанията, получили заловените нарушители и какво предвижда законът в подобни ситуации. В риалити предаването ще се показват и актуалните статистики, свързани със сигналите до номер 112.