„Бригада Нов дом“ се завръща в ефира на bTV

В предаването ще участват и гост - звезди

bTV

Емблематичният социален проект „Бригада Нов дом“ се завръща в ефира на bTV с нов пети сезон на 27 февруари от 21:00 часа. Зрителите ще станат свидели на много изненади с участието на гост – звезди – съмишленици. Георги Тошев, Ники Илиев, Мая Савова, Димитър Павлов, Емилия и други любими лица ще се включат в преобразяването на домовете, за да направят добро и да дадат добър пример.

Водещата Мария Силвестър коментира: „Това, че са направили име в пространството по един или друг начин ще вдъхнови хората, на които помагаме. Те много сериозно работят и влизат в нашия работен процес. Обличаме ги в работни дрехи, виждаме как звезди от висок ранг мажат стена, правят фуги, лепят плочки.“ И допълни: „Хубавата новина е, че предаването става час и половина, с което ще имаме възможност да видим много повече неща от кухнята.“

От 27 февруари „Бригада Нов дом“ ще покаже не само 14 вдъхновяващи истории за новото начало и радостта да подадеш ръка, но и много полезни идеи за това как можем да направим дома си по-уютен с минимална инвестиция. Водещата повдигна завесата, като разкри, че за първи път в предаването се включва и арт дизайнер. Неговата роля ще бъде да покаже „как от стари, непотребни вещи, бихме могли да си направим почти изкуство“ и да създадем „неща, които биха могли да ни влязат в употреба повторно“.