Бойко Борисов: ГЕРБ не е в изолация, Кирил Петков е в изолация

ГЕРБ не е в изолация. Кирил Петков е в изолация, каза при срещата си със симпатизанти на партията в Пазарджик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Него го свалиха. Него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сам седна в него. Има карма в живота.
Успяхме да ги спасим и във вземането на грешни решения, дори правилни решения по аматьорски начин извършваха.
Спасихме поне следващите няколко месеца с актуализацията на бюджета. Благодарение на Кирил Ананиев и другите колеги, парламентът прие един изцяло нов бюджет, в който защитихме интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините, храмовете.
С Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки. Президентът не може да не види, че „те” не стават – не може да не вижда инфлацията, цените… Всичко разтуриха и нищо не построиха.
В момента има чудовищно купуване на гласове, но не по 30-40 гласа, а по 10 000 накуп. Рекет върху депутати, купуване на депутати, това е борбата с корупцията на „Промяната“.
10 млн. изчезват от джобовете на българите всеки ден. Сега на скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана, защото като погледнеш цените за литър от 3.99 лева те хваща страх.
Петков се отметна от собствените си думи дори по темата за изгонените руски дипломати – първия ден каза „Аз съм“, на другия ден „Нямам нищо общо, Генчовска беше“, коментира също Борисов.