Бойко Борисов в Пазарджик: Ще върнем санирането и възстановим изграждането на обходния път

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти на партията и жители на Пазарджик.  В препълнената зала „Маестро Георги Атанасов“ той благодари на Пазарджик за подкрепата. „Тук построихме зали, стадиони, депа за отпадъци, пътища. И ако отново получим властта, поемаме ангажимент да върнем санирането и да възстановим изграждането на обходния път на града“, каза Борисов.

Той коментира също, че от кандидат-президентския щаб са наясно, че ще управляват кратко. „Затова сега ще откраднат каквото могат! А в същото време нас обвиняват. За такива хора народът е измислил израза „Крадецът вика: дръжте крадеца“. Пуснаха няколко министъра да вършат мръсната работа. Единият по харвардски точи язовири, а другият по комунистически лъже всеки ден. И накрая Пламен Узунов прибира торбата с „благодарностите“. Събрали са се всички срещу ГЕРБ, защото по единично са слаби. Но дори и обединени, не са построили и 1% колкото нас“, отбеляза Борисов.

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева када, че ГЕРБ няма да позволи всичко, което е направено през тези години, да бъде изчегъртано. „България е демократична държава, имаме конституция и закони, които трябва да се спазват. Никой няма право да заплашва и тормози хората. Измислят се проблеми и уволняват професионалисти от администрацията, назначени много преди ГЕРБ да е бил на власт“, коментира Захариева.
„В момента цялата държава е спряла. Спряха строителството на магистрала Хемус. Сега посегнаха и на западния обходен път на Пазарджик. Спряха директните плащания към земеделците. Подменят дългогодишни експерти в образованието. Плашат кметове. Този лов на вещици трябва да престане“, категорична бе тя.