Благо Солов обяви доходите си публично: „В една кампания се влиза с открити карти”

Предприемачът смята, че всеки трябва да влезе в кампанията с открити карти

Снимка: Благо Солов

Кандидатът за кмет на община Пазарджик Благо Солов обяви публично доходите си и прикани и другите кандидати да покажат, че доходите им отговарят на начина им на живот.

В пост на официалната си страница във Фейсбук предприемачът написа: “Вярвам, че всеки трябва да влезе в тази надпревара с открити карти. За да няма никакви спекулации по темата, честно и без притеснение, обявявам публично доходите си през последните години: 2016 год. – 190 405 лв. 2017 год. – 566 645 лв. 2018 год. – 971 694 лв. Доходите ми са напълно законни, отговарят на стандарта ми на живот, за тях са подадени данъчни декларации и са платени всички данъци. Надявам се и другите кандидати за кметове на Пазарджик да последват примера ми и да покажат, че доходите им отговарят на стандарта им на живот, както и че са успели хора, с мениджърски умения, които искат да управляват общината, за да дават, а не да вземат!”

Дали и другите кандидати за кметове на Пазарджик ще последват примера му? Копия от публикуваните документи може да видите на страницата на предприемача във Фейсбук.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!