Благо Солов: Време е да тръгнем напред!

Осъзнахме, че е време за промяна!

Снимка: Благо Солов

Скъпи приятели ,

В живота си винаги съм бил привърженик на прагматичното мислене и действие. Не умея, а и не искам да се уча на празно политическо говорене, пьк и тези дни всички се изредиха да ни поздравяват, така че ще бъда кратък.

Според мен 2018-та бе трудна година, но все пак трябва да и благодарим. Да й благодарим и за това, което ни даде, и за това, на което ни научи. 2018-та бе година на осъзнаването. Осъзнахме, че старото не ни е достатъчно или не ни харесва и искаме да вървим напред. Че искаме по-добър стандарт на живот. Че искаме децата ни да остават тук и да имат достойна реализация в нашия град. Че искаме да плащаме по-ниски данъци и да получаваме по-качествени обществени услуги, а не да крадат от парите ни. Осъзнахме, че е време за промяна!

Убеден съм, че ни предстои една изключително важна 2019-та година. Година, в която ще изберем да вървим напред, към бъдещето и да спрем да тъпчем на едно и също място. Ако все още се колебаете, погледнете часовника си. Вижте стрелките му. Те винаги вървят напред!!!

Честита нова година! Време е да тръгнем напред!