Благо Солов: Време е да си подадем ръце

България е била слаба винаги, когато е разединена. Време е да научим този урок и да продължим заедно напред, защото наистина СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Снимка: Благо Солов

Различни в идеите, но обединени в любовта ни към родния град, се събрахме заедно. Събрахме се, защото Пазарджик не е нито син, нито червен. Той е на всички.

Проблемите които имаме не са нито сини, нито червени. Безработицата и ниските доходи не са нито сини нито червени. Те са на всички. И ако Пазарджик, нашият общ дом, е на всички, защо да се делим? Ако проблемите ни са еднакви за всички, защо да се делим ? Защо да не се обединим за тяхното решаване.

Ще бъде проява на мъдрост, ако в неделя загърбим различията и изберем заедно да вървим напред.

Благодаря на досегашния и на всички предишни кметове на община Пазарджик, за това, което са направили. Вярвам, че са положили усилия и са дали всичко от себе си, колкото са могли.

Ще продължавам всяко добро дело и ще надграждам стореното. Грешките ще поправям и ще вървим напред.

Благодаря на всеки пазарджиклия, който ме подкрепя. Благодаря и на тези, които не ме подкрепят. Ще работя за доброто и на едните и на другите.

България е била слаба винаги, когато е разединена. Време е да научим този урок и да продължим заедно напред, защото наистина СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !