Благо Солов: Важното е да изберем бъдещето!

Бл. Солов: Можете да гласувате за мен или против миналото – изборът няма значение. Важното е да изберем бъдещето.

Снимка: Благо Солов

Скъпи съграждани,

Благодаря на всеки от вас, който ме подкрепи на първия тур на изборите за кмет на общината. Благодаря и на тези, които не го направиха, а избраха друг кандидат. Уважавам правото ви на избор.

Това направи състезанието толкова интересно, състезание на идеи, в интерес на града ни. Всеки един от кандидатите извървя своя път. Извървя го достойно.

Време е пътищата ни да се обединят. Само заедно можем да постигнем това, което по отделно заедно мечтаем – промяна за нашия град.

Вие ме познавате, аз съм на 51 години, роден и израснал в Пазарджик. Човек, със своите силни страни и своите човешки слабости.

Животът обаче подреди нещата така, че независимо дали ме харесвате или не, аз съм възможността да променим Пазарджик. Можете да гласувате за мен или против миналото – изборът няма значение. Важното е да изберем бъдещето.

Сами не можем. Сега е моментът, в който партиите трябва да проявят мъдрост и ако действително обичат нашия град и села, и ако действително казаното в предизборната кампания не са голи думи, да си подадем ръка и да продължим напред. Защото съединението прави силата!

Благо Солов

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!