Коледен благотворителен базар за набиране на средства за бездомни животни се провежда в Пазарджик

Снимка: Нова телевизия

Коледен благотворителен базар за набиране на средства за бездомни животни се провежда в Пазарджик. Той е разположен в района на старата автогара в Пазарджик в заведението под Бялата къща. Събраните средства ще бъдат използвани за лечение и кастриране на бездомните животни.

Събраните средства ще бъдат използвани за лечение, кастрация, храна и медикаменти за бездомните животни и разбирасе  основната цел: ремонтиране на фермата, в която в момента има над 80 спасени животни. На базара ще се предлагат най- разнообразни коледни изненади: коледни картички, подаръчета, магнати, ключодържатели, големи и настолни календари, тефтерчета, свещички, фенери и много други изненади и коледни песни и настроение!Можете да се включите като си закупите нещо от базара или пък дарите храна,за спасените вече животни!Можете така да донесете храна(Кучешки консерви и гранули) или просто да пуснете някакви парички в кутията за дарения“, приканват организаторите.

Базарът ще работи от  11.00 часа и ще продължи до 16.00 часа. Приканват се всички, които са загрижени за съдбата на безпризорните животни и имат възможност да помогнат, да присъстват и да дадат своя принос към благородната кауза.

Тези, които нямат възможност да дойдат на базара лично, могат да дарят средства чрез сметката в Общинска банка, BIC:SOMBBGSF IBAN:BG49 SOMB 9130 1043 2013 01 и PayPal:annnet@abv.bg. Благотворителният базар е иницииран от Фейсбук групата PAW-Pazardjik Animal Welfare.