Благодарност за хирурзите от МБАЛ-Пазарджик

Благодарна пациентка изненада днес със специални торти екипа на Хирургично отделение на МБАЛ-Пазарджик. 34-годишната жена от Паталеница е оперирана на 3 ноември от д-р Гергана Вълева. Затова едната торта получи тя, а другата е за колегите и от отделението, които са се грижили за болната при престоя и в болницата. Посланието към лекарите в отделението е да са здрави и със своите златни ръце да помагат на още много пациенти, които се нуждаят от хирургично лечение. С вкусните торти Желязка Дамянова иска да подслади напрегнатия работен ден на работещите в Хирургично отделение.
Жената трогна д-р Вълева и с ръчно изработена гривна с нейното име, която са измайсторили с детето й. Желязка е написала в своята благодарствена картичка, че това е малък подарък, който дарява от сърце.
„Благодаря за отношението, за начина по който карате хората да се усмихват, а именно през вашата усмивка. Бъдете и останете същия прекрасен човек и лекар!“, пише с благодарност Желязка Дамянова. А милия жест просълзи д-р Гергана Вълева, която сподели, че рядко някой пациент успява да ги изненада толкова приятно.