Благодарност за д-р Илиян Траянов от МБАЛ-Пазарджик и неговия екип

Снимка: Архив
Огромната си благодарност към началника на Акушеро- гинекологичното отделение на МБАЛ-Пазарджик д-р Илиян Траянов и неговия екип изказва чрез специално благодарствено писмо Луиза Атанасова от гр. Пловдив. То е изпратено до здравния министър проф. Асена Сербезова и изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов.
„Искам чрез това благодарствено писмо да изкажа своята огромна благодарност към началника на Акушеро-гинекологично отделение на „МБАЛ-Пазарджик“ АД- д-р Илиян Траянов и целия екип на отделението, което той ръководи, за това, че спасиха моя живот.
Бях приета по спешност в АГО на МБАЛ-Пазарджик на 18 април 2022г.
Днес вече си мисля, че няма нищо случайно, че се озовах в ръцете на д-р Траянов точно на Велики понеделник. Броени дни преди Великден той направи това, което друг не успя. Постъпих в отделението със силни болки в корема и в изключително тежко състояние, което всъщност, се оказа критично.
Благодаря Ви, д-р Траянов, че ме спасихте!
Благодаря, че сте толкова добър лекар и човек!
Благодаря, че сте създали толкова добър екип, който работи изключително професионално и всеотдайно.
Всички вие сте пример не само за медици, но и за хора!
Благодаря за Вашата човечност, топлите грижи, милото отношение!
Благодаря Ви, че се борите за своите пациенти и в най-критичните моменти не се предавате, а помагате с всички свои сили и знания. Благодаря Ви, че спасявате, дарявате вяра и надежда! Винаги ще ви бъда задължена и признателна“, пише в благодарственото си писмо Луиза Атанасова. Тя отбелязва, че д-р Илиян Траянов е пример не само за своите колеги, но и за всички нас и обществото, в което живеем.
Благодарната пациентка на Акушеро- гинекологично отделение споделя, че и е трудно да се изрази с думи и смята, че те няма да бъдат достатъчни, но се надява д-р Траянов, както и страхотният му екип да разберат чрез това писмо колко цени оказаната й помощ.
„Благодарение на Вас отново мога да се усмихвам, да съм с близките си хора и да откривам красивото в живота. И се надявам от цялото си сърце един ден да се срещнем по по- добър повод!“. С тези думи Луиза Атанасова от град Пловдив завършва емоционалното си благодарствено писмо.