А1 отваря изцяло обновен магазин в центъра на Пазарджик

Снимка: А1

Детски кът, богато портфолио от устройства и различни демонстрационни зони очакват гостите в обновения магазин на А1 на ул. „Търговска“ 2

 Ремонтът на магазина на А1 в центъра на Пазарджик е към края си, а резултатите от него ще бъдат видими за всички на 7 септември. Въпреки че е почивен ден, екипът на А1 ще бъде на ул. „Търговска“ 2, за да обслужва клиенти от 10:00 часа. Продължилият един месец ремонт промени изцяло визията и устройството на самия магазин, благодарение на което той ще може да поеме още по-голям брой посетители, обединявайки в себе си и магазините на ул. „Търговска“ 20 и бул. „България“ 3.

В разширения и обновен магазин както и досега ще могат да бъдат закупени и управлявани всички фиксирани и мобилни услуги, които А1 предлага. Посетителите ще могат да разгледат богато портфолио от устройства и аксесоари, както и специално обособени демонстрационни зони за различните продукти и услуги на А1. Предвидена е дори детска зона, където децата на клиентите могат да се забавляват.

Разположен близо до самия център на града, срещу Градската градина, магазинът на ул. „Търговска“ 2 може да се похвали с комуникативно местоположение, което улеснява достъпa на всички пазарджиклии и гостите на града. Както и преди ремонта му, магазинът ще работи с работно време от понеделник до петък, от 09:00 до 19:30 часа.

В контекста на продължаващата пандемия служителите на магазините на А1 в Пазарджик продължават да се отнасят изключително сериозно към мерките за дезинфекция. Екипът на обновения магазин ще използва лични предпазни средства като маски и ръкавици, а работните им места са предпазени от допълнително инсталирани прозрачни плексигласови плоскости.

Към това трябва да се добавят и периодичните дезинфекции на всички повърхности, които са в досег с клиентите, включително изложените устройства. Всичко това е своеобразна гаранция, че дори и при евентуално бъдещо затягане на мерките, магазинът ще продължи да работи с клиенти, гарантирайки тяхната безопасност.

Инвестицията на А1 в центъра на Пазарджик е част от цялостната стратегия на компанията да обновява своите търговски площи, за да гарантира удобството на своите клиенти и служители. Двата по-малки магазина на А1 в района – на ул. „Търговска“ 20 и бул. „България“ 3 на свой ред ще спрат да приемат клиенти, считано от 4 септември. Информационни табели вече пренасочват абонатите на телекома към обновения магазин в центъра на града.