Атанас Петров: Предстои страхотен турнир, който можем да спечелим

Любителите на играта ще видят на живо волейболисти, които са гледали само по телевизията

Снимка: Атанас Петров

Ако играем, както можем имаме пълни шансове да спечелим Балканската купа. Това коментира пред Ра1 старши треньорът на волейболния Хебър Атанас Петров. Все пак основната цел на участието на пазарджишките тигри в този турнир е да се обиграе състава срещу силни отбори. Според наставника сега отборът има нужда от такива мачове, за да подобри играта си и да е на ниво за началото на сезона в Суперлигата, който започва на 20 октомври. Момчетата се чувстват добре, атмосферата в отбора е отлична, заключи Петров.
Той коментира и съперниците на Хебър в турнира, който ще се проведе през почивните дни в Пазарджик. Отборът на Зираат Банк е много стойностен. В него играят националният разпределител на Сърбия – Йовович, двама национали на Иран и един на Чехия. През миналия сезон в него са били Курек и Антонов. В никакъв случай не бива да се подценяват и сърбите, които са представители на една от най – добрите школи в света.
Таса, че любителите на волейбола в Пазарджик ще останат доволни. Турнирът за Балканската купа започва в събота от 16 часа в Спортна зала „Васил Левски“.