Асен Великов гостува в следващото издание на Social Evenings в Пазарджик

Популярният български баскетболист Асен Великов ще бъде гост-лектор на седмото издание на Social Evenings в Пазарджик, което ще се проведе в четвъртък, 30-и януари, от 19:30 часа

Съвет за младежка политика

Екипът на Съвет за младежка политика продължава с поредицата публични дискусии в неформална среда – Social Evenings, които целят да срещнат пазарджиклии с доказани професионалисти и лидери в своята сфера, съчетавайки полезната лекция с приятната социална среда. Този път за своята професия и житейския си път ще разкаже баскетболната звезда Асен Великов.

Асен Великов е капитан на столичния Левски Лукойл и е част от националния отбор на България. Професионалният път на 34-годишния плеймейкър започва през 2004 година с мъжкия тим на Черно море (Варна) в тогавашната „А“ група, след което играе и за други клубове като Лукойл Академик (София) и Рилски спортист (Самоков). Асен е успял да спечели в кариерата си 4 шампионски титли на България, 4 купи на България, а също така и 2 трофея от Балканската лига.

Събитието се организира от Съвета за младежка политика и е  част от “Пазарджик 2020 – Европейски град на спорта”. То ще се проведе на 30-и януари, четвъртък, от 19:30 часа.

Входът е свободен, но с предварителна регистрация.