Андриян Асенов спечели финала на „България търси талант“

Мажоретките от Мистерия отново се представиха страхотно

Победителят Андриян Асенов

Големият победител на „България търси талант“ е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева. Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в „студиото“ на „Късното шоу на Андриян Асенов“. Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория „Алма Алтер“ – Николай Георгиев. И заяви „Аз съм актьор от ново поколение“! „Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен. … Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужавм да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!“, коментира той.

Негови подгластници станаха човекът –калкулатор Георги Георгиев, който беше класиран на второ място от зрителския вот. Той пропусна световно първенство в Истанбул, което пресъздаде на сцената на „България търси талант“, обединявайки двете най-сложни дисциплини в аритметиката. На трето място публиката постави децата-танцьори от Dance Station, които демонстрираха, че комбинацията от качества, дисциплина и страст са заразни.

Валериа Войкова сбъдна мечтата си да стане част от финала на любимото си шоу, Петър Байков впечатли всички с приказните си гласове, а вълшебната песен на флейтистката София Иванова спечели искрените овации на журито и публиката. Златният бутон на Любен Дилов-син Симона и Бояна завършиха изпълнението си в пика на зрителския интерес, който достигна до 1 611 200 хиляди зрители, а Рефат Абдуллаев от Украйна направи запомнящо се шоу на сцената на „България търси талант“ , въпреки сериозна травма.

Мажоретен състав „ Мистерия” от Пазарджик отново остави без дъх цяла България, Адриана Хаджитенева показа колко добър професионалист можеш да станеш с подкрепата на семейството си, а хореографът Реми Тоинзатвърди световната си класа с поредния впечатляващ танц. Свет Радославов, който заслужено получи златния бутон на Александър Кадиев и Даниел Петканов, отново наелектризира цялата зала с цигулката си и призна, че вече е победител, защото за първи път от 21 години ще празнува Коледа в родината си.