Алурон пречупи Хебър

Хебър направи достойно представяне в първия си европейски мач

Снимка: Момент от мача Алурон - Хебър

Волейболистите на Хебър могат да съжаляват за пропуснатата възможност да спечелят гейм срещу безспорно класния полски отбор. Нашите момчета отстъпиха в три части, в отделните геймове 21:25, 21:25 и 18:25.

Пазарджишките „тигри“ направиха два равностойни гейма, особено първия, в който играхме равностойно до 19:19. Този гейм при повече шанс и концентрация можеше да бъде в актива и на нашия отбор. Противникът, който  е представител на една от волейболните нации показа хладнокръвие и в трудни моменти успя да се събере е вземе заслужена победа.

Във втория гейм домакините дръпнаха в резултата и в хода на гейма просто затвърдиха превъзходството си.

Третият гейм показа слабости в Хебър, момчетата очевидно се примириха с неизбежната загуба и не показаха най – доброто от играта си.

Независимо от чистата загуба, можем да определим представянето като достойно, а липсата на основния разпределител Георги Братоев даде отпечатък върху представянето на отбора.

Следващата сряда от 18:30 часа в зала „Васил Левски“ ще се проведе реваншът. Трудно е да се прецени, доколко „тигрите“ имат шанс да преодолеят поляците със същия резултат, но се видя, че „дяволът не е толкова черен“ и е сигурно, че ще гледаме здрав мач, пред пълни трибуни.

Предлагаме ви статистиката от мача.

Match-report-cevcup-heb-alu