„Алтернативата на гражданите“ в Септември откри предизборната си кампания с изложбата „Напред в бъдещето”

На старта на кампанията бяха представени и останалите кандидати за кметове на населени места в общината и за общински съветници на Коалиция „Алтернативата на гражданите”

Снимка: Кандидатите за кметове на "Алтернативата на гражданите" в община Септември

Коалиция „Алтернативата на гражданите” в Септември стартира в петък предизборната си кампания за местния вот на 27 октомври с тематичната изложба „Напред в бъдещето” на известния пазарджишки художник Борис Резов.

В първия ден на официалната надпревара Коалицията събра симпатизанти и граждани, за да заяви решимостта си да работи за икономическото и културно развитие на общината, и за подобряването на живота на хората.

„Влизам в изборната надпревара, защото вярвам, че има алтернатива на корупцията и безстопанственото отношение. Има алтернатива и тя носи развитие на Септември.”, заяви Иванка Кърджийска, кандидатът за кмет на  Коалицията. „Ще работя за стимулирането на малкия и средния бизнес, и на земеделските производители. Ще превърнем Септември в желан дом за младите семейства и за всички нас. Заедно ще преподредим дома си и ще започнем на чисто.”, каза още Кърджийска.

На старта на кампанията бяха представени и останалите кандидати за кметове на населени места в общината и за общински съветници на Коалиция „Алтернативата на гражданите”. Сред гостите на откриването бяха и политолога проф. Пиргова, както и депутати от Народното събрание.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!