Александра напусна „Фермата“, Нури и Дидо излизат на дуел

Днес ще се проведе последната елиминационна битка за този сезон

Снимка: bTV

Вчера емигрантката в Лондон Росица Йончева отстрани във вътрешен дуел смятаната за фаворит за финала Александра Пенова и стана третият сигурен финалист във „Фермата“. Росица спечели две от общо три битки срещу 25-годишната Александра и се нареди до другите двама финалисти – Роман Банев и Ваня Стамболова, които спечелиха мястото си след вот на всички участници в четвърти сезон.

„Днес се видя светът на какво дава шанс – на агресията, на импулсивността. Аз не съм такава, но за съжаление и навън нещата стоят така. Приемам с чест тази загуба, а най-важното за мен остава, че до последно бях тук“, коментира загубата си младата филоложка от Пазарджик, която според останалите участници бе един от фаворитите за финал.

Още преди да се изправи срещу Александра, Росица демонстрира, че няма никакво намерение да си тръгва от шоуто, като отказа да си приготви багажа. Поведението й подразни Александра, която го определи като проява на арогантност. С максимална отдаденост в битките, емигрантката остана непобедима в дуелите, като след триумфа си в две елиминационни битки на арената на „Фермата“, тя постигна още една, при това в най-важния момент от участието си.