Актьорът Ивайло Захариев гостува в Пазарджик за шестото издание на Social Evenings

Популярният млад български актьор Ивайло Захариев ще бъде гост-лектор на шестото издание на Social Evenings в Пазарджик, което ще се проведе утре

Снимка: Съвет за младежка политика

Екипът на Съвет за младежка политика продължава с поредицата публични дискусии в неформална среда – Social Evenings, които целят да срещнат пазарджиклии с доказани професионалисти и лидери в своята сфера, съчетавайки полезната лекция с приятната социална среда. Този път за своята професия и житейския си път ще разкаже нашумелият покрай хитовия сериал „Под прикритие” актьор – Ивайло Захариев.

Ивайло Захариев завършва „НАТФИЗ Кръстьо Сарафов“ със специалност  „Актьорско майсторство“ в класа на професор Атанас Атанасов, където участва и в първите си театрални постановки. Широка популярност той придобива с главната роля в криминалния сериал “Под прикритие” на БНТ, а във филмографията му фигурират и българските продукции „Номер 1“, „Лов на дребни хищници” и „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Сред постановките, в които участва професионално са: „Железният светилник“, „Спасителят“, „Агенти“ и различни жестомимични проекта на театър „Мим-арт“, който е съставен от глухи актьори и на който Ивайло е активен посланик на дейността и каузите.