Административен съд обяви Ден на отворени врати

Всеки желаещ може да се запознае с работата на съда

Снимка: Архив

За поредна година Административен съд – Пазарджик организира „Ден на отворени врати“, който ще се проведе на 15 ноември от 9 до 15 часа в сградата на съда, която се намира на ул. „Константин Величков“ № 20, ет. 5 (сградата на Изчислителния център).

В деня на отворени врати от съда канят всички желаещ да посетят  Административен съд – Пазарджик и да се запознаят със структурата и дейността на съда, с организацията на работа на съдиите и съдебната администрация, с възможностите за предоставяне на съдебно-административни услуги и начините на получаване на  информация.

В рамките на инициативата в 11,00 часа на гости на съда ще бъдат ученици от Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков“, които ще присъстват на реално съдебно заседание и ще се запознаят отблизо с работата на съдиите и съдебната администрация.

В часа за разпределяне на постъпилите в съда дела председателят ще представи начина на разпределяне чрез Централизираната система за разпределение на делата на Висшия съдебен съвет.

През целия ден на информационните монитори ще бъдат излъчвани видеоматериали „Третата власт отвътре – 10 информационни рубрики“ на Висшия съдебен съвет.

 

 

 

АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

(Мариана Шотева)