Автобусите по линия №10 в Пазарджик ще се движат днес по изменен маршрут

Снимка:БНР

Днес за времето от 08:00 до 15:00 ще бъде въведена временна организация на движението на автобусите по линия №10 в Пазарджик. Промяната се налага във връзка със завършване на ремонта на ул. “Константин Величков“ в Пазарджик и полагането на хоризонтална пътна маркировка с цел безпрепятствена работа на екипите от изпълнители.

В тази връзка в участъка заключен между кръстовищата с бул. „Цар Освободител“ и бул. „Христо Ботев“ в часовия диапазон от 08:00 до 15:00 часа ще бъде преустановено движението на МПС, в това число и на автобуси от вътрешноградския транспорт. Ще се пропускат само автомобилите на специален режим, а всички останали ще трябва да търсят алтернативни маршрути за придвижване.

С оглед на всичко това в посочените часове е създадена организация на движение на автобусите по линия №10, както следва: На кръстовището на ул.“Константин Величков“ с бул.“Христо Ботев“ автобусите ще завиват надясно и ще се насочват по бул. „Княгиня Мария Луиза“ в посока храм „Успение Богорично“, където на светофара ще се включват наляво по бул. „България“ и ще продължават по обичайния си маршрут.